Basiswandeling

Wil je graag eens kennismaken met wandelcoaching en wil je weten wat dit voor jou kan opleveren? Zit je met een vraag en wil je tijdens een wandelcoach sessie onderzoeken hoe je met deze vraag verder zou kunnen? Dan is een basiswandeling een mooie optie. Door de natuur kom je beter tot nieuwe inzichten en bij jou passende oplossingen.

Voorafgaand aan de wandeling hebben we via telefoon of per mail even contact. Hierbij kijken we wat je vraag is en hoe we deze vraag verder kunnen onderzoeken tijdens de wandeling. Vervolgens gaan we ongeveer één uur wandelen, waarbij jouw vraag centraal staat. Aan het eind van de wandeling weet je wat je volgende stap zal kunnen zijn. Aansluitend op de basiswandeling ontvang je van mij een mail met eventueel aanvullende informatie en/of oefeningen.

Wil je eerst eens kennismaken met mij en mijn werkwijze? Ook daar is de basiswandeling uitermate geschikt voor.

Eén basiswandeling kost € 125 voor particulieren.

VIP-dagdeel Wandelcoaching

Een VIP-dagdeel geeft de mogelijkheid om dieper op je vragen in te gaan en uitgebreider te onderzoeken hoe je verder wilt met je vraag. Ook als je na een intensieve periode graag je batterij wilt opladen, is deze wandeling een prettige en passende keuze.

Aan dit VIP-dagdeel gaat een telefonische intake vooraf. Hierbij kijken we wat je vraag is en hoe we deze vraag verder kunnen onderzoeken tijdens de wandeling. De natuur helpt je om beter tot nieuwe inzichten te komen en de bij jou passende oplossingen.

Tijdens een VIP-dagdeel zijn we in totaal 4 uur op pad. Halverwege de wandeling hebben we een pauze voor verstilling met thee/koffie. Aan het eind van de wandeling heb je weer helder welke acties je kunt ondernemen.

Een VIP-dagdeel inclusief thee/koffie en iets lekkers kost 275. Aansluitend op het VIP-dagdeel ontvang je een mail met aanvullende informatie en/of oefeningen. Betaalt je werkgever, dan maak ik graag een offerte op maat.

 

Lunchwandeling; speciaal voor bedrijven

 

Een laagdrempelige en plezierige manier om medewerkers te ondersteunen bij hun vitaliteit is het organiseren van een lunchwandeling vanuit bijvoorbeeld de bedrijfslocatie.

Werknemers kunnen zo op een plezierige wijze in beweging komen en wandelen in de natuur doet iets met je. Groen geeft rust: er is geen betere omgeving om tot nieuwe inzichten te komen.

Tijdens de wandeling geef ik kleine oefeningen en tips. Door het bewegen in de natuur kan men loskomen van het werk en energiek terugkomen. 

Hierdoor kan de lunchwandeling een moment zijn om de accu weer op te laden en met nieuwe energie aan de slag te gaan. In wetenschappelijke studies is bewezen dat wandelen in de buitenlucht leidt tot minder stress en meer plezier. Het hoofd leeg maken werkt door in de creativiteit en het oplossingsgericht denken.

 

De lunchwandeling kan bijvoorbeeld ook ingezet worden voor een gezonde en plezierige break op een lange vergaderdag op kantoor of videobellen.

Wil je als bedrijf meer weten over de lunchwandeling, neem dan contact op voor afstemming en de eventuele mogelijkheden voor het maken van maatwerk.

 

Groepsworkshop in de natuur

 

We wandelen aan de hand van een bepaald vraagstuk, die we op een creatieve en speelse wijze benaderen. De workshop kan met je collega’s, vriendinnen of familie zijn. Het vraagstuk kan bijvoorbeeld zijn het gegeven van 50 jaar worden en wat betekent dit voor ons? Of hoe verder na een bepaalde levensgebeurtenis, etc.

Je gaat onderzoeken wat een bepaald vraagstuk voor jou betekent. Onderweg verzamel je beelden (zoals bijvoorbeeld het maken van een mentale foto) en materiaal uit de natuur. Bij terugkomst kun je jouw nieuwe inzichten vormgeven met het natuurmateriaal en de beelden die je zelf hebt verzameld. Het eventueel delen in de groep kan extra motiverend en inspirerend werken om een volgende bij jouw passende stap te maken.